April 21, 2018

Despre noi

Putini oameni realizeaza cat de complicat este sa construiesti, aceasta pana cand se gasesc ei insisi pierduti in ceata optiunilor de design, partiuri, scheme functionale, probleme legislative privitoare la constructii sau chiar incercand sa joace rolul antreprenorilor. Daca doua proiecte nu sunt mai niciodata asemanatoare, tot asa nu exista o singura linie bine determinata de urmat.

Arhitectul este profesionistul care are educatia, antrenamentul, experienta si viziunea sa se ghideze prin intregul proces de design si constructie. El va ajuta sa realizati, cu banii stransi pentru constructie, ceea ce este cel mai bine pentru dumneavoastra. Arhitectul vede ansamblul, el nu deseneaza doar patru pereti si un acoperis, ci creeaza mediul total, interior si exterior, ce satisface nevoile functionale si incita catre spatii dinamice in care munciti sau traiti.

Chiar daca vreti sa restaurati, sa extindeti sa construiti din bucatele, arhitectul poate sa va arate modul. Muncind cu antreprenorii si alti profesionisti constructori, arhitectul va poate ajuta sa incheiati un proiect bine desenat care indeplineste nevoile dumneavoastra si nu impieteaza asupra timpului si banilor dumneavoastra.

Arhitectul este ALTRIX.


Adresa articolului http://altrix.ro/index.php?do=print&prj_set=

ALTRIX
e-mail: contact@altrix.ro
© Copyright ALTRIX :: Design & programming by TheSign